Parerile Clientilor

Parerile Clientilor

Am mai lucrat cu diferite case de amanet auto, insa la Amaneto Real am fost uimit de rapiditatea procedurii. Am primit toti banii cash, in cateva ore.
Catalin (Numar contract: 256/848)
Am avut nevoie de bani urgent, iar cei de la Amaneto Real mi-au facut o evaluare rapida si eficienta a masinii. Am primit suma pe loc, iar masina mea a ramas in siguranta la ei.
Laurentiu (Numar contract: 108/906)
Sunt un client multumit care a apelat la aceste servicii de amanet. La final, mi-am ridicat masina in conditii de siguranta exact asa cum o lasasem.
Dragos (Numar contract: 322/765)
Am apelat cu incredere la ei, deoarece auzisem de la un alt prieten de serviciile lor. Am primit banii imediat dupa ce mi s-a evaluat masina.
Silviu (Numar contract: 456/988)
A fost pentru prima data cand am apelat la ei si, drept vorbind, serviciile lor se detaseaza de alte case de amanet. Mi-au placut ca au comunicat, m-au ajutat, iar la final, mi-au oferit banii si un comision acceptabil.
Alex (Numar contract: 567/890)
Mi-am lasat masina la ei pentru o luna, dar am luat-o mai devreme, recalculandu-mi-se comisionul doar pentru zilele respective. Sunt seriosi in toate serviciile pe care le ofera.
Constantin (Numar contract: 101/435)
320 caractere ramase
scroll up